Pastelové šaty

Dosť bolo tmavých a nudných odtieňov. Vyskúšajte tentoraz pastelové farby, ktoré sú ideálne na jarné počasie. Dokážu rozžiariť každý váš deň a zlepšiť náladu, a to nielen vám.

Náš tip

Nebojte sa experimentovať a stavte na nevšedné kombinácie

Zoznámte sa so štýlom, ktorý vám prepožičia sviežosť a mladistvý vzhľad. Siahnite po pastelových šatách s jemným kvetinovým motívom!

Celý bábikovský efekt dotiahnu k dokonalosti volány, volániky a objemné balónové rukávy, ktoré už dlhšiu dobu oslavujú svoj comeback.

Celý outfit potom môžete doplniť nápadnými lodičkami a slamenou kabelkou.

Jar volá po pastelových šatách

Pustite pastelové farby do svojej garderóby aj vy! Uvidíte, že okamžite rozkvitnete. Jemným dojmom pôsobia najmä pastelové šaty, ktoré vyzdvihnú vašu ženskú stránku v tej najčistejšej podobe. S premenou na éterickú vílu vám hravo pomôže pastelovo fialová, ružová, žltá, modrá alebo zelená. Možno vás prekvapí, že tieto farby vedia zalichotiť aj ženám v zrelšom veku.

Pastelové farby sú trendy aj v tomto roku

Pokiaľ s pastelovými farbami ešte len začínate, môže byť pre vás ťažké odhadnúť správny odtieň oblečenia, ktorý vám pristane. Pre začiatok budú ideálne biele či čierne šaty s pastelovými prvkami – bodkami, kvetmi či jemným pásikom. Uvidíte, že prvé obdivné pohľady na seba nenechajú dlho čakať. Hneď potom môžete vkĺznuť do celopastelového outfitu, ktorý vás vystrelí do hviezdnych výšin.