Dámske jarné bundy

Kožená, džínsová, prešívaná, košeľová, kockovaná, oversize, farebná a do pása. Tak by sa dal stručne a výstižne zhrnúť prehľad toho, aké jarné bundy budú tento rok IN. Ktorá z nich vám padne a urobí radosť?

Náš tip

Ružová nežnosť okorenená rockovými prvkami

Pýtate sa, či idú dohromady romantické dievčenské šaty a kožená bunda? Rozhodne áno!

Púdrovo ružová jarná bunda v strihu klasického kriváka je perfektný kúsok na oživenie každého outfitu. Hodí sa k rozviatym princeznovským šatám, džínsom s vysokým pásom, podpätkom, teniskám, čižmám aj šnurovacím topánkam.

Kožená dámska jarná bunda je skrátka kúsok na každú príležitosť, ktorý sa nikdy nestratí.

Jarné bundy 2024: čo je tento rok IN?

Tento rok sú jasné dva prúdy: bundy do pása, ktoré idú skvele dohromady s džínsami s vysokým pásom, alebo oversize jarné bundy nosené klasicky alebo len prehodené cez ramená. Stále populárna je džínsová, kožená a prešívaná bunda, vrátili sa aj košeľové strihy inšpirované pánskym šatníkom. A farby? Biele, žiarivo farebné alebo metalické dámske jarné bundy sú jasným must have na jar 2024.

Ktorá dámska jarná bunda sadne na vašu postavu?

Nie každá bunda a každý trend sadnú každej z nás. Pri výbere je dobré riadiť sa najmä typom postavy a efektom, aký chcete dosiahnuť. Máte ženské krivky a nechcete ich schovávať? Bude pre vás ideálna jarná bunda do pása alebo dlhšia s opaskom, rozhodne nie oversize. Máte širšie boky alebo väčšie bruško, na ktoré nechcete upozorňovať? Potom sa oversize bunda hodí úplne skvele.