Dámske členkové tenisky

Členkové tenisky sú štýlové, pohodlné a pre neformálne, mestské outfity ako stvorené. Obľúbené sú najmä v chladnejších dňoch, na jeseň sú doslova must-have kúskom každej módnej maniačky. Už máte tie svoje?

Náš tip

Členkové tenisky na platforme dominujú súčasným trendom

Asi najväčšiu slávu zažili platformy najmä v 70. rokoch a nosili ich rockové a disco hviezdy ako David Bowie či Elton John, ABBA, ale aj bežní smrteľníci. V 90. rokoch ich spopularizovali najmä Spice Girls a dnes sú opäť veľmi populárne.

Čiernymi teniskami na platforme nemôžete nič pokaziť, skombinujete ich so všetkým!

Objavte tie najkrajšie kúsky

Členkové tenisky milujeme! Sú pohodlné, niekedy dokonca i zateplené, aby vám poskytovali dokonalý tepelný komfort. Prezrite si členkové tenisky Nike, Adidas alebo Puma a vyberte si nadčasové jednofarebné alebo neprehliadnuteľné pestré modely, zdobené výrazným prešívaním, kovovými aplikáciami či zvieracou potlačou.

S čím kombinovať členkové tenisky?

Na členkových teniskách je úžasné, že ich môžete nosiť s čímkoľvek od úzkych džínsov až po voľné kulotky, sukne či šaty rôznych strihov. Využijete ich k elegantnejším, ležérnym aj športovým outfitom. Aby vám opticky neskracovali postavu, základom je kombinovať ich s oblečením siahajúcim ku kolenám alebo po lýtka.