Billie Eilish merch

Objavte tričká, mikiny, tepláky alebo napríklad batohy s logom či obrázkom talentovanej americkej speváčky Billie Eilish. Urobte si radosť novým kúskom ešte dnes.

Náš tip

Billie Eilish tričko ako darček? Skvelá voľba!

Ak máte vo svojom okolí zarytého fanúšika tejto speváčky, Billie Eilish merch bude výborným darčekom.

V ponuke nájdete tričká s portrétom speváčky alebo mikiny či batohy v jednoduchom štýle. A keďže je to Billie Eilish, má všetok merch rodovo neutrálne strihy a farby, takže s ním nadchnete kohokoľvek bez rozdielu pohlavia.

Kto je Billie Eilish a čím sa preslávila?

Billie Eilish sa do povedomia dostala piesňou Ocean Eyes, ktorá sa stala senzáciou na SoundCloud. Nasledujúce hity Six Feet Under, Bellyache alebo Bored ju potom vystrelili na prvé priečky hitparád a Billie začala vypredávať koncerty – vrátane toho vo Fore Karlín, ktorý sa vypredal za 4 minúty, potom bol presunutý do O2 arény. Billie Eilish ale nie je len o hudbe, významný je aj jej módny štýl, ktorý rúca stereotypy.

Billie Eilish oblečenie: oversize móda v neutrálnom štýle

Jedno z najobľúbenejších hesiel speváčky je: „nemusím ukazovať svoje telo, aby som sa preslávila“. Hlasno vystupuje aj proti bodyshamingu, tzn. posmeškom na adresu fyzického vzhľadu. Jej prostriedkom v boji je osobitý look, ktorý si vytvorila – oversize oblečenie a rodovo neutrálne farby a strihy. Billie Eilish sa tak veľkou mierou podieľa na búraní stereotypov nielen v hudobnej brandži, ale aj všade okolo nás.